Vastuullisesti ja turvallisesti niin maastossa kuin maantielläkin

Vastuullinen eränkävijä tarvitsee renkaat, jotka toimivat hankalassakin maastossa, mutta ovat turvalliset ja mukavat ajaa myös tien päällä. Matka kotiovelta oman metsästysseuran alueelle tai uuteen tutustuttavaan luontokohteeseen saattaa olla pitkä ja autoa tarvitaan usein myös päivittäiseen käyttöön, jolloin renkaan pitää toimia liikenteessä turvallisesti. Maastossa taas vaaditaan renkailta ominaisuuksia, joita ei yleensä tarvita tavallisessa kaupunki- ja maantieajossa.

Continentalin CrossContact™ ATR -renkaan suunnittelussa on huomioitu eri käyttöympäristöt ja optimoitu renkaan ominaisuudet niin, että se on turvallinen sekä tiellä että maastossa.

Suomen olosuhteissa märkäpito on tärkeä ominaisuus asfaltilla ajaessa. Renkaan kumiseoksen polymeerirakenne parantaa pitoa märillä ja liukkailla tienpinnoilla. Turvallisuuden parantamiseksi renkaan kulutuspinnan vedenpoisto-ominaisuuksia on tehostettu, mikä varmistaa tehokkaat pito- ja jarrutusominaisuudet kaikilla märillä pinnoilla. Myös mukavuuteen on panostettu CrossContact™ ATR -renkaan kehityksessä. Sen pintakuviossa on innovatiivinen rakenne, joka vähentää rengasmelun syntymistä ja näin matkanteko on mukavan hiljaista.

Maastossa renkaalta vaaditaan täysin erilaisia ominaisuuksia kuin tieliikenteessä. Kulutuspinnassa on runsaasti tartuntakulmia ja pitkittäisuriin on kehitetty tartuntahampaita, jotka varmistavat erinomaiset pito-ominaisuudet myös pehmeillä alustoilla. Vahva kumiseos ja suuret kuviopalat varmistavat renkaan kestävyyden myös kivisillä alustoilla ajettaessa. Pintakuvio estää myös kiviä jäämästä renkaan uriin.

”Olen ajanut useampia kymmeniä tuhansia kilometrejä CrossContact™ ATR -renkailla. Ne ovat toimineet hyvin ja luotettavasti niin työmatka-ajossa kuin metsästysreissuillakin, hankalammassa maastossa. Olen positiivisesti yllättynyt renkaiden kestävyydestä ja hiljaisuudesta maantiellä ajaessa”, kertoo Continentalin teollisuusrenkaiden myyntipäällikkö ja aktiivinen eränkävijä Petri Enges.

Continental CrossContact™ ATR on järkevä ja hyvä valinta vastuulliselle eränkävijälle, joka arvostaa mukavaa ja turvallista ajonautintoa.

Lisätietoja: https://www.continental-rengas.fi/henkilauto/renkaat/crosscontact-atr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *