Vastuullisen eränkäynnin puolesta on liittoutuneet puhumaan seuraavat toimijat.

Nordic Distribution Oy

Nordic Distribution Oy NorDis on maamme johtavia maahantuonti- ja tukkuliikkeitä ase- ja ampumatarvikealalla. Haluamme tarjota parasta sekä metsästäjälle että kilpa-ampujalle. NorDis tarjoaa kattavan valikoiman metsästys- ja urheiluaseita sekä ampumiseen liittyviä tarvikkeita. Edustamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja hyvin tunnettuja alan harrastajien keskuudessa.

Meille eettinen riistalaukaus on olennainen osa metsästystä, onhan takanamme Lapuan patruunatehdas jonka valikoimista löytyy esimerkiksi markkinoiden suorituskykyisin lyijytön metsästysluoti Lapua Naturalis.

Myös haulikonpatruunoissa valintojamme on ohjannut eettisyys ja luonnon kunnioitus, siksi Lyalvale Express valikoimamme keskittyy esimerkiksi huopaisella, hajoavalla välitulpalla varustettuihin patruunoihin.

Asevalikoimassamme olemme keskittyyneet Blaserin tehtaan omien mallien lisäksi tuomaan Suomen markkinoille oman erikoismallistomme haulikoita, jotka sopivat laajemmalle skaalalle erikokoisia ampujia. Asesopivuudesta lähtee koko vastuullisen riistalaukauksen DNA.

Myös optiikan puolella panostamme laadukkaaseen kuvaan, joka auttaa metsästäjää tekemään parempia päätöksiä esimerkiksi valikoivan metsästyksen sääntöjen mukaisesti.

Teuvo Louhisola Oy

Meille Teuvo Louhisola Oy:ssä alan kaupallisena toimijana ja alan tuotteiden maahantuojana on tärkeää keskustella aiheesta. Vastuullinen eränkävijä pyrkii aina korkeaan etiikkaan ja eettiseen onnistuneeseen riistalaukaukseen. Tieto, taito ja kalusto ratkaisevat sen, onnistuuko eränkävijä tavoitteessaan.

Pyrimme tuotevalikoimamme avulla tarjoamaan Suomalaisille eränkävijöille välineitä, joiden valmistajat tiedämme vastuullisiksi ja jotka tuotantoprosesseissaan ovat vastuullisia ja luontoa arvostavia. Tuotevalikoimaamme on valikoitunut kestäviä ja pitkän elinkaaren omaavia laatutuotteita, joiden ylläpito ja huoltovarmuus on taattu vuosikymmeniksi eteenpäin. Asesopivuus ja aseen muokattavuus käyttäjälleen sopivaksi on onnistuneen ja eettisen riistalaukauksen lähtökohta ja me voimme ylpeänä todeta maahantuomissamme asemerkeissä näihin asioihin ja ergonomiaan on panostettu ja voimme tarjota teille arvon eränkävijät alansa huippua.

Kalusto on kuitenkin vain pieni osa kun puhutaan vastuullisesta eränkäynnistä. Vastuullinen Eränkäynti on kokonainen polku tasapainoisista riistakannoista, vastuullisesta luontosuhteesta, tiedoista, taidoista ja kalustosta aina riistan 100% hyödyntämiseen muistojen ja riistaruuan parissa. Tätä kaikkea on vastuullinen eränkäynti ja näistä asioista me Teuvo Louhisola Oy:ssä työskentelevät eräihmiset haluamme keskustella kanssanne nyt ja tulevaisuudessa. Toimimalla vastuullisesti voimme olla ylpeitä metsästysharrastuksestamme ja kertoa siitä myös muille.

FinnHunting

Continental Rengas Oy

Delta Auto Oy

Mitsubishi Suomi

Trofee.fi